Saturday, September 26, 2020

Концерн Chrysler представив 7-метровий пікап з 634-літровим баком

 Його габаритна довжина становить 7,3 метра, висота - більше двох метрів, розмір колісної бази дорівнює п'яти метрам, споряджена маса - 4,2 тонни (повна маса - 16,7 тонни), а сумарна ємність трьох паливних баків досягає 634 літрів.

Новинка, побудована на подовженій платформі пікапа Ram 5500, оснащена 6,7-літровим шестициліндровим рядним турбодизелем Cummins, чий максимальний обертовий момент досягає 1083 Нм. Двигун агрегатується з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач Aisin AS68RC. Як заявляють в "Крайслер", запас ходу пікапа становить близько 2,5 тисячі кілометрів, при цьому в США для того, щоб повністю заправити все три паливні баки автомобіля доведеться витратити приблизно 750 доларів.

Крім цього, прототип пікапа оснащений пневматичною підвіскою, великими алюмінієвими колісними дисками і камерою заднього виду. У салоні автомобіля встановлений холодильник, DVD-програвач та точка доступу Wi-Fi.

Концерн Chrysler планує показати концепт-кар Ram Long Hauler на восьми різних заходах в США, перше з яких пройде в Луїсвіллі, штат Кентуккі, 5 травня поточного року. Автовиробник розраховує зібрати думки публіки про цей автомобіль і потім прийняти рішення про перспективи серійного виробництва подібного пікапа.

No comments:

Post a Comment

Мінівен бізнес-класу

 Великий американський сімейний мінівен з потужним мотором і автоматичною коробкою передач - це найкраще, що може запропонувати даний сегмен...