Saturday, September 26, 2020

Foris auto

 Ця організація має багату багатовікову історію і пишається найвищими стандартами обслуговування своїх клієнтів.

Розкішні і потужні американські автомобілі давно стали визнаватися предметом певного статусу їх власника. Справжні шанувальники цих автомобілів ніколи не проміняють свого «кращого друга» на іншу марку. Всі запити і побажання таких людей готові виконати співробітники компанії foris auto. Як і личить офіційному представництву, автомобільний центр має високотехнологічну сервісну станцію, яка здійснює обслуговування американських автомобілів, а також повний модельний ряд концерну, завжди доступний до продажу клієнтам компанії.

Тут доступний будь-який спосіб оформлення покупки, а також кредитні програми, знижки та різні бонусні акції. Є великий парк автомобілів з незначним пробігом і існує можливість обміняти будь-який автомобіль на новий за системою Trade-in. Крім того, в автомобільному центрі foris auto є відділ страхування, де кожен новоспечений власник американського автомобіля може оформити поліс ОСАЦВ або КАСКО.

No comments:

Post a Comment

Мінівен бізнес-класу

 Великий американський сімейний мінівен з потужним мотором і автоматичною коробкою передач - це найкраще, що може запропонувати даний сегмен...