Saturday, September 26, 2020

У США почалося виробництво седанів Chrysler 200 і Dodge Avenger

 Складання автомобілів налагоджена на заводі в місті Стерлінг Хайтс (штат Мічиган, США).

У минулому році завод був під загрозою закриття в зв'язку з важким фінансовим становищем американського виробника. Однак завдяки партнерству з Fiat "Крайслера" вдалося зберегти підприємство. У нього було інвестовано 850 мільйонів доларів, які витратили на будівництво нового фарбувального цеху площею понад 2,3 тисячі квадратних метрів, а також на закупівлю і установку нового обладнання.

"Сьогодні історичний день для заводу. Не далі ніж 18 місяців тому, підприємство планувалося закрити вже до кінця поточного року. Але тепер воно зможе працювати і після 2012 року, збережуться робочі місця, і ми сподіваємося, що за допомогою штату Мічиган і міста Стерлінг Хайтс ми зможе інвестувати значну суму в завод, щоб він міг конкурувати з кращими представниками автоіндустрії ", - заявив керівник Fiat і виконавчий директор Chrysler Серджіо Маркіонне.

В даний час на заводі "Крайслера" в Стерлінг Хайтс, чия загальна площа сягає 278,7 тисячі квадратних метрів, працює 1270 осіб. У першому кварталі наступного року концерн додатково найме ще 900 робочих і введе на підприємстві другу зміну.

Продажу Chrysler 200 і Dodge Avenger в США почнуться вже в грудні. Ціни на ці автомобілі будуть починатися в середньому від 20 тисяч доларів.

No comments:

Post a Comment

Мінівен бізнес-класу

 Великий американський сімейний мінівен з потужним мотором і автоматичною коробкою передач - це найкраще, що може запропонувати даний сегмен...