Saturday, September 26, 2020

Тюнери зробили Jeep і Dodge потужніше

 Колектив фахівців O.СT збільшив рівень потужності атмосферної системи з 460 до 575 коней (відмітка пікового моменту зросла до 734 Нм). Такий характеристики компанія домоглася, виконавши установку механічного нагнітача, високопродуктивного інтеркулера, а також нового блоку управління двигуном.

При цьому фірма на прохання клієнтів готова довести рівень віддачі системи до 725 коней, підвищивши робочі обсяги агрегату до семи літрів.

Крім того, компанія пропонує аналогічні доопрацювання для «зарядженої» моделі Charger і Chrysler 300C, які мають ту ж «вісімку» 6.4, а також для 5,7-літрової моделі Dodge 1500. На скільки коней змогли підвищити рівень потужності останньої системи, фірма не уточнила. Замовити дану модель так само просто, як і на сайті http://chto-da-kak.ru/avtomobili-i-transport/32-kak-rastamozhit-avtomobil.html дізнатися про розмитнення.

Німецький концерн показав тюнінг-доопрацювання на рестайлинговом Grand Cherokee і на Challenger чинного покоління. «Челленджер» останньої версії офіційно представили тільки в квітні. Американський бренд суттєво оновив екстер'єр моделі і переробив абсолютно салон.

У травні була розсекречена нова модель Challenger з установкою Hellcat. Точна інформація про рівень віддачі цієї системи тримається в таємниці, але зі слів виробника, її показник потужності розвиває «понад 600 конячок».

No comments:

Post a Comment

Мінівен бізнес-класу

 Великий американський сімейний мінівен з потужним мотором і автоматичною коробкою передач - це найкраще, що може запропонувати даний сегмен...